Tippa Hockey–VM med Ålandstidningen

- Vinn en 43-tums-TV

Hockey-VM avgörs i Bratislava, Slovakien, med start fredag 10 maj. Final spelas den 26 maj. Kan Finland överraska trots den inte alltför namnstarka truppen? Är Sverige så starkt som många tror eller blir det en klassisk final mellan Kanada och Ryssland?

Ja, frågorna är många och svaren i nuläget lite färre. Ryssland, Sverige och Kanada får kanske ses som favoriter i år, länderna har tillsammans med USA kapprustat med NHL-förstärkningar medan Finland har en betydligt svagare trupp på pappret. Å andra sidan har de blåvita lejonen goda minnen från Bratislava i form av guldet 2011.
Nu kan just du delta i Ålandstidningens VM-tips och få chansen att vinna en 43-tums-TV genom att tippa rätt tecken i 24 matcher samt utse gruppvinnare och medaljörer.

Fyll i dina uppgifter samt lämna in ditt tips. Varje rätt tippat tecken ger en poäng, samtliga övriga frågor är också värda en poäng styck. Vid ett oavgjort resultat efter att alla frågor är besvarade gäller utslagsfrågan som ”tie-breaker”. Den som tippat närmast gällande tiden för första målet i VM-finalen vinner om så är fallet.

Endast ett inlämnat tips per person. Spelstopp klockan 16.00 den 10 maj.

Lycka till!

Tippning
Detta formulär samlar in namn, e-post och telefonnummer för att kunna genomföra tävlingen och utse en vinnare.